• Charge up your Day!

    Intelligente eMobility-laadoplossingen van MENNEKES.

    Charge up your Day!

    Intelligente eMobility-laadoplossingen van MENNEKES.

De toekomst rijdt elektrisch. Slimme eMobility laadoplossingen van MENNEKES

Charge up your Day! Dat is ons antwoord op een van de spannendste vragen van nu: hoe laat de elektrische mobiliteit zich implementeren? MENNEKES heeft nu al de passende oplossingen en de infrastructuur voor de mobiliteit van de toekomst! Wij geven deze baanbrekende ontwikkeling vanaf het begin op maatgevende wijze vorm. En wij blijven de groene mobiliteit verder bevorderen. eMobility van MENNEKES biedt laadoplossingen voor alle omgevingen, perfect aangepast aan de behoeften van klanten, zowel voor het privéleven als voor de openbare ruimte. Geruisloos, schoon en emissievrij. Alles uit één hand. Laden, waar het leven zich afspeelt en de auto wordt geparkeerd: thuis, bij de werkgever, in de parkeergarage, voor het restaurant, bij het hotel of in de stad. Voor alle situaties en individuele eisen heeft MENNEKES de passende laadoplossing en geven wij uw dag energie.

Wij weten het zeker: elektromobiliteit is de toekomst. Daarom staat MENNEKES nu al voor technisch weldoordachte, geavanceerde en praktische laadoplossingen. Tot nu toe werden door MENNEKES meer dan 15.500 laadpunten storingvrij geïnstalleerd, waarvan meer dan 5.000 systemen die in een netwerk kunnen worden opgenomen. Daarbij bieden wij meer dan alleen het product: advisering, hardware alsook het datamanagement, van inbedrijfstelling tot aan service en onderhoud.

Dankzij onze uitstekende competentie in de automotive ontwikkelen en produceren wij voertuig-inlets en laadkabels voor de automobielindustrie. Overigens: de door MENNEKES ontwikkelde laadstekker („Type 2“) is de standaardstekker voor het opladen van elektrisch voertuigen in Europa.

Wij zijn er ons wel degelijk van bewust: de infrastructuur voor een nieuw tijdperk van evolutie wordt nu gecreëerd. Elke rit zal niet enkel voordeliger zijn maar we zullen ook meer genieten en terzeldertijd milieuvriendelijker zijn. Voor iedereen, voor wie de weg van A naar B meer is dan alleen verplaatsing, zijn het snel evoluërende tijden. Charge up your Day!

Voor elke wens de geschikte laadoplossing.

Wie voorloper op het gebied van elektromobiliteit wil zijn, zou zich ook door een pionier en innovator op dit gebied moeten laten adviseren. Wat voor wensen u ook heeft – er is een passende laadoplossing! Met MENNEKES heeft u een sterke partner op het gebied van elektromobiliteit aan uw zijde: vanaf het eerste advies via de keuze en installatie tot aan de inbedrijfstelling van uw laadsysteem. Wij begeleiden u bij het gehele proces.

Ik kan aandacht besteden aan de winstgevendheid en duurzaamheid. MENNEKES helpt me.
Flottenbetreiber
Onze vloot rijdt elektrisch. Bedankt MENNEKES.
Staedte
Als een moderne stad moeten we de laadinfrastructuur aanbieden!
Hotels
Vanzelfsprekend als WiFi in de kamer.
Laden tijdens het eten? Is voor mij een goede service.
Parkeren en herladen hoort bij mij bij elkaar.
Mobility laad-oplossingen herwaarderen mijn eigendom.