• Charge up at Home!

  Ik rijd elektrisch uit overtuiging:
  Klimaatvriendelijk, geruisloos en met de kracht van de zon. Wanneer mijn kinderen groot zijn, zal eMobility letterlijk de dagelijkse gang van zaken zijn.

  Paula, 42  jaar, moeder

  Charge up at Home!

  Ik rijd elektrisch uit overtuiging:
  Klimaatvriendelijk, geruisloos en met de kracht van de zon. Wanneer mijn kinderen groot zijn, zal eMobility letterlijk de dagelijkse gang van zaken zijn.

  Paula, 42  jaar, moeder

Comfortabel. Slim. Groen.

MENNEKES laadoplossingen voor thuis.

MENNEKES Charge App. Altijd optimaal op de hoogte.

Gisteren avond nog comfortabel vanop de bank met de mobiele telefoon het laadproces gestart en de MENNEKES Charge App geeft nu aan, dat vannacht voldoende stroom is getankt. Perfect, we moeten gaan! Ik breng Julia naar school en Max naar de crèche. Handig om altijd informatie te hebben over de geladen energie, de bedrijfstoestand, het energieverbruik en de stroomkosten.

Smart Home: mobiel met de energie van de zon.

Ons thuislaadstation AMTRON is op een slimme manier met de zonne-energie-installatie verbonden. Via mijn smartphone kan ik regelen, hoeveel energie ik in welke periode wil laden. En vervolgens zorgt AMTRON ervoor, dat zoveel mogelijk zonne-energie wordt getankt. Wanneer  één tankbeurt niet voldoende is, is dat ook geen probleem. De ontbrekende energie wordt gewoon uit het elektriciteitsnet betrokken

Fantastische organisatie, uitgebreid advies.

De MENNEKES partner-installateur heeft het  AMTRON-wandlaadstation perfect in onze smart-home-installatie geïntegreerd. Goed om te weten, dat er op een vakkundige partner kan rekenen, voor het geval je hem nodig zou hebben.

Slimme bekabeling.

Form follows function: het AMTRON-design is zo ontworpen, dat de kabelophanging er onmiddellijk in vervat zit. Dat ziet er niet alleen goed uit, maar is ook super handig. De kabel ligt niet op de vloer en wordt niet vuil. Ik hoef hem ook niet steeds in de kofferbak  op te bergen, maar kan hem gemakkelijk en netjes ophangen. Perfect!

De AMTRON® Wandlader is voor mij de perfecte laadoplossing voor thuis. Alles doordacht, tot in het detail. Inclusief App.

Paula, 42, moeder