• Charge up your Business Car!

    Dat noem ik consequent groen, bij ons zijn inmiddels zelfs alle bedrijfsauto's elektrisch en dus CO2-vrij.

    Daniel, 35 jaar, Account Manager

    Charge up your Business Car!

    Dat noem ik consequent groen, bij ons zijn inmiddels zelfs alle bedrijfsauto's elektrisch en dus CO2-vrij.

    Daniel, 35 jaar, Account Manager

Consequent. Doordacht. Compleet.

MENNEKES laadoplossingen voor bedrijfsauto's.

Laadrapport per App.

Hoe kan ik mijn werkgever aantonen hoeveel privéstroom ik in mijn bedrijfsauto heb geladen? Met het AMTRON-laadrapport is dat heel eenvoudig: De gratis MENNEKES Charge App registreert alle laadprocessen. Ik kan dit voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld een maand, oproepen en direct per e-mail met mijn smartphone naar de wagenparkbeheerder van het bedrijf sturen.

Overal laden.

Thuis, op het werk of op openbare parkeerplaatsen. Inmiddels kan ik de auto echt op heel veel plaatsen opladen. Het bereik is dus geen probleem voor mij.

Optimaal geïnformeerd. Met de MENNEKES Charge App.

Vanochtend gaf de App aan, dat vannacht voldoende stroom is getankt. Ik kon dus met een maximaal bereik naar het werk rijden. Echt handig om altijd over informatie te beschikken over de geladen energie, de bedrijfstoestand, het energieverbruik en de stroomkosten.

Milieuvriendelijk mobiel zijn. Met de energie van de zon.

AMTRON is op een slimme manier met mijn zonne-energie-installatie verbonden. Met de smartphone kan ik regelen, hoeveel energie ik in welke periode wil laden. En vervolgens zorgt AMTRON ervoor, dat zoveel mogelijk zonne-energie wordt getankt. Wanneer dat een keer niet voldoende is, is dat ook geen probleem. De ontbrekende energie wordt gewoon uit het elektriciteitsnet gehaald Het maakt niet uit of ik zonne-energie tank of stroom uit het elektriciteitsnet haal. Mijn kosten worden altijd door de werkgever vergoed. Zo verdient mijn zonne-energie-installatie zich nog sneller terug!

Wij waren bij ons in de omgeving het eerste bedrijf met elektrische bedrijfsauto's. Momenteel groeit het elektrische wagenpark zeer snel en daar ben ik blij om.

Daniel, 35 jaar, Account Manager