• AMTRON® Compact 2.0s

    Eenvoudig laden met veel extra's.

    AMTRON® Compact 2.0s

    Eenvoudig laden met veel extra's.

Eenvoudig opladen op een nog hoger niveau


Bent u op zoek naar een eenvoudige en veilige laadoplossing voor uw nieuwe elektrische voertuig thuis, waarmee u flexibel en gemakkelijk kunt tanken zonder abonnement of autorisatie? Maar u wilt ook uw wallbox kunnen beveiligen tegen ongeoorloofde toegang en zelf opgewekte zonne-energie effectief gebruiken? Wanneer het om een laadoplossing gaat, hecht u waarde aan premium kwaliteit en toekomstbestendigheid met gebruiksvriendelijke bediening en een uitstekende prijs-prestatieverhouding? Dan hebben wij bij MENNEKES de juiste oplossing voor u! AMTRON® Compact 2.0s - de MENNEKES thuislader voor uw instap in e-mobiliteit!

Leef uw elektromobiele, duurzame levensstijl zonder compromissen. AMTRON® Compact 2.0s combineert ultramoderne technologie met de eenvoud van een reeks functies die precies zijn afgestemd op de behoeften van uw huis. Met onze wallbox kunt u uw e-auto thuis in één eenvoudige stap opladen - bijvoorbeeld gewoon 's nachts terwijl u slaapt. Zo kunt u de volgende ochtend weer vol energie aan de dag beginnen.

 

 

Als ik had geweten hoe gemakkelijk en handig het opladen van e-auto's is met de MENNEKES wallbox, dan had ik er al veel eerder voor gekozen!

Tim, 36 jaar, aannemer in Brussel


Highlights

 Compakt. Praktisch. Premium.

Geschikt voor dagelijks gebruik en gebruiksvriendelijk

Met zijn functionele, ruimtebesparende ontwerp is AMTRON® Compact 2.0s ook geschikt voor installatie in smalle garages en parkeerplaatsen. De eenvoudige bediening en de LED's, die de actuele bedrijfstoestand van de wallbox duidelijk aangeven, vergemakkelijken de dagelijkse bediening. Net als het geïntegreerde kabelbeheer, waarbij de 7,5 m lange kabel handig om het apparaat kan worden gewikkeld. In de uitrustingsvariant met 22 kW laadvermogen en Modus 3 laden is het opladen van e-auto's met geïntegreerde 22 kW-boordladers nu nog sneller en comfortabeler! 


Opladen op zonne-energie gemakkelijk gemaakt

Als u besluit thuis een eigen wallbox te plaatsen, kunt u niet alleen het eigen verbruik van uw PV-systeem verhogen, maar ook een waardevolle bijdrage leveren aan milieuvriendelijke mobiliteit. Uw eigen laadstation maakt intelligent en snel laden mogelijk en bespaart u de rit naar het dichtstbijzijnde e-tankstation.

Wilt u in de toekomst ook duurzaam en elektrisch mobiel zijn met de kracht van de zon? AMTRON® Compact 2.0s maakt het mogelijk! Want naast eenvoudig thuis opladen, is onze wallbox speciaal ontwikkeld voor aansluiting op een zonnesysteem. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de energie van het dak en tankt u "groene" stroom - milieuvriendelijker kan bijna niet! Het apparaat zelf is gemakkelijk te bedienen.

 

Toegangsbeveiliging via laadpassen

De nieuwe AMTRON® Compact 2.0s is uitgerust met geavanceerde, state-of-the-art technologie en biedt het hoogste veiligheidsniveau met een lange levensduur. Om te voorkomen dat onbevoegden bij de wallbox kunnen opladen, is het laadstation uitgerust met een RFID-kaartlezer. Dankzij de geïntegreerde toegangsbeveiliging via het RFID-kaartsysteem kan de gebruiker dus ook in carports of op vrij toegankelijke plaatsen thuis veilig opladen en de toegang tot de wallbox beperken. Nog een pluspunt: de RFID-kaarten zijn al bij de levering inbegrepen.


Integratie in een energiebeheersysteem voor thuis

AMTRON® Compact 2.0's kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in het bestaande energiebeheersysteem van het huis. De voordelen: Potentiële besparingen in kaart brengen, energie zo kosteneffectief mogelijk gebruiken en het zelfverbruik van zelf opgewekte elektriciteit maximaliseren.

 


Technische informatie


Het AMTRON® 2.0s laadstation overtuigt door zijn toekomstgerichte technische uitrusting, veelzijdige toepassingsmogelijkheden en een maximaal laadvermogen van 22 kW. Met AMTRON® 2.0s profiteert u van een wallbox die design combineert met functionaliteit en niets te wensen overlaat op het gebied van gebruiksgemak, uitrusting en veiligheid.

Bent u ook geïnteresseerd in eenvoudigere laadoplossingen die gericht zijn op handig, snel en flexibel laden? De Compact serie biedt u ook een geschikt wallbox model met AMTRON® Compact 2.0!

 

 

  laadvermogen tot 11 kW en 22 kW

  IP54-beschermingsgraad van de behuizing maakt ook installatie buitenshuis mogelijk

  compatibel met alle nieuwe E-voertuigen

  met 7,5 m laadkabel met type 2 stekker

  laag standby-verbruik (ca. 1 W) dankzij slaapstand

  geïntegreerde foutstroomdetectie

  statusinformatie gemakkelijk afleesbaar via LED-signalering

  geïntegreerd kabelbeheer voor eenvoudige hantering in het dagelijks gebruik

  eenvoudig inpluggen en laden zonder autorisatie

  met oplaadfunctie op zonne-energie

  interface voor energiebeheersystemen voor thuis

  met toegangsbeveiliging via RFID-kaartsysteem

  verduisteringsbescherming

  kleur: zilver

 

OPMERKING: De configuratiekabel (art. 18625) is vereist voor sommige geavanceerde instellingen. Zie de AMTRON® Compact 2.0(s) gebruiksaanwijzing voor meer informatie.


Partner zoeken


De AMTRON® Compact 2.0 Wallbox mag uitsluitend door een vakman gemonteerd, geïnstalleerd en in bedrijf gesteld worden. Graag verzorgen wij de installatie via één van onze lokale kwaliteitspartners. De kwaliteitspartner ven MENNEKES is uitstekend vertrouwd met de actuele veiligheidseisen en geldende normen. Hij geeft u graag advies omtrent het thema laadoplossingen.

 Wilt u meer weten?

Download hier de productbrochure!

Download