• AMTRON® Compact 2.0

    Gemakkelijk, snel en flexibel thuis opladen.

    AMTRON® Compact 2.0

    Gemakkelijk, snel en flexibel thuis opladen.

De toekomst is elektrisch - waarom zou je je niet bij ons aansluiten?

 

Wilt u in de toekomst elektrisch mobiel zijn? Bent u op zoek naar een ongecompliceerde laadoplossing voor privégebruik, die toch van hoge kwaliteit en veilig is? Uw wens: thuiskomen, uw e-auto parkeren, de lader in het stopcontact steken en de volgende ochtend weer vol energie van start gaan? Dat is precies waarvoor onze AMTRON® Compact 2.0 thuislader is ontworpen!

De MENNEKES wallbox concentreert zich op de essentiële functies voor het opladen, het oplaadproces is zo ongecompliceerd als maar kan: gewoon de kabel inpluggen en opladen, op elk moment en zonder autorisatie.

 


Ik laad mijn elektrische auto meestal thuis op, bij voorkeur 's nachts. Daarom moet opladen gemakkelijk, flexibel en veilig zijn.

Irene, 65 jaar, gepensioneerde


Highlights

De nieuwe thuislader van MENNEKES.Compact. Praktisch. Premium.

Met onze AMTRON® Compact 2.0 kunt u thuis opladen op een geheel nieuw niveau - zo gemakkelijk, veilig en betrouwbaar als nooit tevoren! Als aantrekkelijk instapmodel biedt de wallbox de hoogste kwaliteit en maximale gebruiksvriendelijkheid tegen een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

De moderne MENNEKES laadoplossing combineert een eenvoudige bediening en een compact ontwerp met de nieuwste elektronica en de hoogste veiligheidsnormen. Dankzij het compacte ontwerp kan het AMTRON® Compact 2.0 laadstation zowel in krappe garagesituaties als in carports of buitenshuis worden gebruikt. De bediening is zeer eenvoudig en vindt plaats op het toestel zelf.

 
Gebruiksvriendelijke bediening

De MENNEKES AMTRON® Compact 2.0 is compatibel met alle nieuwe e-voertuigen en overtuigt door zijn gebruiksvriendelijke eigenschappen. De kabel van 7,5 meter is gemakkelijk op te wikkelen en vindt zijn plaats in de houder die in het toestel is geïntegreerd. Een LED-display informeert u over de huidige status van het laadproces en toont de actuele bedrijfstoestand, gemakkelijk herkenbaar zelfs van op een paar meter afstand.

Als u hebt gekozen voor de wallbox in de versie met 22 kW laadvermogen en Mode 3 laden, gaat het opladen van e-auto‘s met geïntegreerde 22 kW boordladers nog sneller en comfortabeler!


Technische informatie


Laad uw e-auto gemakkelijk, snel en flexibel thuis op. Uitgerust met de nieuwste technologie biedt de AMTRON® Compact 2.0 precies die functies die zijn afgestemd op uw wensen en behoeften thuis - laadkabel insteken, tanken en wegrijden!

Hebt u ook zonnepanelen op uw dak, wilt u milieuvriendelijke stroom tanken die u zelf hebt opgewekt en/of hebt u toegangsbeveiliging nodig voor uw wallbox? Ook hiervoor biedt de Compact-serie u een passende oplossing met AMTRON® Compact 2.0s!

 

  laadvermogen tot 11 kW en 22 kW

  IP54-beschermingsgraad van de behuizing maakt ook installatie buitenshuis mogelijk

  compatibel met alle nieuwe E-voertuigen

  met 7,5 m laadkabel met type 2 stekker

  laag standby-verbruik (ca. 1 W) dankzij slaapstand

  geïntegreerde foutstroomdetectie

  statusinformatie gemakkelijk afleesbaar via LED-signalering

  geïntegreerd kabelbeheer voor eenvoudige hantering in het dagelijks gebruik

  eenvoudig inpluggen en laden zonder autorisatie

  kleur: zilver

 

OPMERKING: De configuratiekabel (art. 18625) is vereist voor sommige geavanceerde instellingen. Zie de AMTRON® Compact 2.0(s) gebruiksaanwijzing voor meer informatie.


Partner zoeken


De AMTRON® Compact 2.0 Wallbox mag uitsluitend door een vakman gemonteerd, geïnstalleerd en in bedrijf gesteld worden. Graag verzorgen wij de installatie via één van onze lokale kwaliteitspartners. De kwaliteitspartner ven MENNEKES is uitstekend vertrouwd met de actuele veiligheidseisen en geldende normen. Hij geeft u graag advies omtrent het thema laadoplossingen. 

 Wilt u meer weten?

Download hier de productbrochure!

Download